sâmbătă, 21 septembrie 2013

2 1    s e p t e m b r i e   2 0 1 3


De pe la ora 11 a început să vină lumea. Astăzi aveam pe ordinea de zi: o mostră de literatură chinezească (din Antologia nuvelei universale), una de literatura italiană (Giovanni Papini, O poveste complet absurdă) și câteva fragmente din Arhetipurile și inconștientul colectiv de C.G. Jung.
Pentru că iarăși s-a dezbătut - de data aceasta: asupra ,,sinelui” și a ,,inconștientului personal/ colectiv”, nu am mai apucat să citim povestea lui Papini (rămâne pe săptămâna care vine.

Seara, Alex din XI B a postat pe Facebook un exercițiu interesant de imaginatie: posibile răspunsuri la întrebarea: ,,De ce a traversat puiul strada?” 



De ce a traversat puiul autostrada?

INVATATOARE DE SCOALA: - Pentru ca a vrut sa ajunga pe partea cealalta.
PROFESOR DE LICEU:- Chiar daca v-as explica, dragii mei dobitoci, tot n-ati intelege.
PLATON: - Pentru ca a mers in cautarea binelui si armoniei.
ARISTOTEL: - Este in natura puilor sa traverseze strazi.
KARL MARX: - Avea instabilitate istorica si dialectica.
MARTIN LUTHER KING: - I have a dream! Vad o lume in care toti puii vor fi liberi sa traverseze strazile fara sa fie chestionate motivele lor.
MOISE: - Si Dumnezeu a coborat din ceruri si a poruncit puilor: Traversati autostrazile! Si puiul a traversat-o, si toti s-au inveselit.
BILL CLINTON: - Puiul n-a traversat autostrada. Repet, puiul NU a traversat autostrada.
FREUD: - Faptul ca te preocupa de ce puiul a traversat autostrada scoate in evidenta nesiguranta ta sexuala: Oedip Avicol.
BILL GATES: - Chiar acum am lansat in piata MSChicken 2000, care nu numai ca traverseaza autostrazile, ci pune oua, arhiveaza documentele importante si rotunjeste calculele dvs.
DARWIN: - De-a lungul marilor perioade de timp, puii au fost selectionati natural de forma ca acum au o dispozitie genetica de a traversa autostrazile.
EINSTEIN: - Sigur puiul a traversat autostrada? Sau autostrada s-a deplasat pe dedesubtul lui? ANDERSEN CONSULTING: - Iregularitatea partii autostrazii a puiului ii ameninta pozitia dominanta in marketing. Puiul se lovea de sfidari importante pentru a crea si a dezvolta competentele necesare pentru a crea si a �nfrunta competitivitatea pietei. Andersen Consulting, intr-o relatie de parteneriat cu clientul, a sprijinit puiul prin redesign a strategiilor lui de distributie fizica si a proceselor de implantare. Folosind metoda de integrare avicola (MIA), Andersen a ajutat puiul sa foloseasca abilitatile lui proprii, metodologia, cunoasterea, capitalul si experiente pentru a alinia mintea, procesele si tehnologia puiului �n sprijinul strategiei lui globale in cadrul lucrarilor Gestiune de Programe.
BUDDHA: A pune aceasta intrebare contrazice propria ta natura de pui.
PUBLICITATE DE PROFIL: Unde scrie "Puiul traverseaza autostrada" trebuia sa zici "Afacerile necurate ale lui Puiu".
TITLU DE ZIAR NATIONAL: Criza economica constrange puiul sa traverseze autostrada!
TITLU DE PAGINA 12: Puiul e gata!
LE MONDE: Les consequences pour les Balcanes sont encore a prevoir: un poulet est arrive a traverser la route sans blesures.
SUPORT SERVICE(SRL service): Eu de aici nu vad sa se fi traversat strada. Resetati puiul si daca tot il vedeti ca traverseaza, formatati ouale sau trimiteti cineva din firma la cursurile noastre ($322 la cursul zilei plus TVA).

Sursa: http://www.funkydonkey.ro/jokes_131574/de-ce-a-traversat-puiul-autostrada

12 octombrie 2013
Astazi a fost o zi dedicata lui Giovanni Papini. S-au citit povestirile: Omul care și-a pierdut sinele și Demonul mi-a spus


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune si tu ce crezi!